Column

Monday, October 19, 2015

Frozen Yogurt di KFC

Time jenjalan kat Aeon Maluri, ternampak kiosk aiskrim kat KFC.  Wah, KFC pun dah ada frozen yogurt? Nampak sedap.  SA try 1.  SA pilih flavor mango since ada 2 flavor je; french vanilla dan mango. Ternyata memang sedap!  Sampai Amani berebut dengan SA nak jugak.  Padahal dia dah kubelikan sundae.  Froyo ni disediakan oleh Yogen Fruz Malaysia.  


Suka dia makan froyo ni sebab masam-masam manis.  Dan satu lagi, baik untuk penghadaman kalau yogurt ni selain lambat cair.  Tak macam aiskrim biasa. Sesuai untuk semua orang.  Korang boleh jengah fb diorang: Yogen Fruz Malaysia


Nota kaki sHiLaZiZi: Amani dah keletah bercakap. Ada je nak ditanya.  Adoi!
Post a Comment