Column

Tuesday, October 13, 2015

Farewell Super Senior Secretary

SA salute dengan akak-akak super senior PA kat ofis ni.  Kenapa super senior? Sebab....umur 60 baru pencen.  Tu pun pencen wajib.  SA rasa setakat umur 30 ni pun tua rasanya.  Ni kan pulak 60 tahun. Kalau tak ada pencen wajib, rasanya akak tu kerja lagi kot.  Hehe....

Last week, SA join PA-PA lain meraikan Kak Mun.

Wefie sambil tunggu makanan sampai.

Dapat goodies dari Kak Mun!
 Nak tau experience kitorang makan kat situ?  Check kat sini ====>>>> SINI, SINI, dan SINI



 Sebelum balik ke ofis, kami bergambar dulu.  Mengabadikan kenangan.  




Selfie bersama insan yang diraikan.  Dorang kata dah macam mak dengan anak.  Haha.... Memang pun!

Terima kasih Kak Mun sebab banyak ajar SA sepanjang kerja bersama kat sini.  Kerja dengan anggota tentera bukan sesuatu yang mudah tapi berkat sabar, alhamdulillah, akak berjaya sampai umur 60 dan still enjoy! Nampak muda kan? :)


Nota kaki sHiLaZiZi: SA plan nak pencen awal tapi tengok semangat akak-akak yang pencen 60 tahun ni, lain macam pulak rasanya. Hehe....



Post a Comment