Column

Thursday, January 31, 2013

Cuti dan Program Tak Dapat Dipisahkan

Inilah hidup Shila.  Sentiasa sibuk dan menyibukkan diri sebabnya Shila ni tak reti dok diam.  Kalau seharian dok umah tanpa buat apa-apa and just tengok tv, makan dan tidur je, confirm panas punggung!  Mesti nak keluar.  Time tu la mak akan mulakan ceramah mingguannya..hehe... 

This week dah ada 3-4 program (lebih kurang) sebab tak semua program dirancang.  Ada yang adhoc je.  Rasa nak pergi, terus je pergi.  Tak kiralah program dengan family ke, kengkawan ke, encik tunang ke atau pun sendirian berhad.  Yang penting aktifkan diri!!

InsyaAllah hujung minggu ni Shila dah ada beberapa program.  

Antaranya:

  • Jumaat: Balik kampung
  • Sabtu: Sambutan Hari Wilayah dan tea party (private event)
  • Ahad: Broga Hill again!!
Nampak tak kesungguhan memenuhkan waktu yang terluang...pantang dapat cuti je, mesti ada aktiviti.  This is me! This is SHILAZIZI uolsss =)


Semestinya, Shila akan update setiap aktiviti tu kat blog ni.  Share experience kan best.  

Nota kaki sHiLaziZi: Korang kalau cuti, korang buat apa? Meh share skit...
Post a Comment