Column

Tuesday, January 29, 2013

Segmen: Jom! Blogwalking


Lama dah tak join contest/segmen macam ni... now, I'm back!! hehehe...



Jomlah korang join contest ni sesame..Contest ni anjuran blog comey ni
Syarat pun senang je...
Nah, baca je kat bawah ni...

SYARAT-SYARAT: 
(*aku dlm syarat2 ni adalah penganjur)
1) Follow dan like page blog aku*wajib*
2) Like dan follow sponser*wajib*
3) Buat satu entry mengenai segmen ni..dan tampal kuat2 banner kat atas dalam entry dan backlink ke entry aku ni.*link entry letak di komen entry ni sahaja*
4) Follow semua peserta yang join*harus*
5) Segmen tamat pada 10/2/2013
6) Tolong share entry korang dekat FB*nanti lagi ramai yang join kan?*

Cara pemilihan pemenang ade 2 kategori:
1) Random*siapa yang ikut syarat diatas sahaja*
2) Letak banner segmen ni di sidebar dan bloglistkan blog aku*akan diletak dalam hadiah yang lebih special*
#blog yang cepat loading dan kemas pom akan dikire

Nota kaki sHiLaziZi: kalau menang memang bestlah.. Hadiah semua pun superb tu!

18 comments:

nabila biela said...

tq join yew^^

❀M!sz Zuhayra❀ said...

Already follow n BW here :)
Visit my blog too kayh :)

http://zuhayrazack.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

❀M!sz Zuhayra❀ said...

Already follow n BW here :)
Visit my blog too kayh :)

http://zuhayrazack.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

❀M!sz Zuhayra❀ said...

Already follow n BW here :)
Visit my blog too kayh :)

http://zuhayrazack.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

shila azizi said...

nabila biela: tq for the contest :)
misz zuhayra: have visit yours... :)

Tyrah Sooneul said...

hai.. datg dari segmen yg sama. thanks folow blog sy. hehe. done folow awk.

fatin aziz said...

hai..datang dari segmen yang sma..datang follow sini :)

NaZiRaH @ Ezyra said...

balas kunjungan, done follow sini..;-)

michelle De hunny said...

singgah sini n follow ~
follow back k ^^
happy blogging dear ^^

shah miea said...

done follow =) follow me back
same segment

http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/01/segment-jom-blokwalking-by-nabila-biela.html

SAM DIA said...

assalamualaikum. dari segmen yang sama. salam kenal. done follow. jom ke blog baru sy http://samdia.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

Angel Love Soldier said...

Singgah sini dari segmen yang sama,

Dah follow awak dah,

Jom follow saya kalau belum,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog saya kalau sudi ye :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

anis suryanie said...

good luck! dtg balas kunjungan :)

Nisa Syakila said...

salam :)
bw here and done follow your blog :)
do follow me back *kalau sudi* hee <3
thanks !

http://syasyaishiteru.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

Aireyn Ashra ツ said...

Salam perkenalan dari segmen yang sama :)

http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

saya dah follow awk :)
nak kenal Jom la ke cbox saya :)

Dieba Adieba said...

Singgah sini dan follow dari segmen yang sama..

http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking-by-nabila-biela.html

Anonymous said...

assalamualaikum. singgah dari segmen yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking.html