Column

Tuesday, January 29, 2013

Segmen: Jom! Blogwalking


Lama dah tak join contest/segmen macam ni... now, I'm back!! hehehe...



Jomlah korang join contest ni sesame..Contest ni anjuran blog comey ni
Syarat pun senang je...
Nah, baca je kat bawah ni...

SYARAT-SYARAT: 
(*aku dlm syarat2 ni adalah penganjur)
1) Follow dan like page blog aku*wajib*
2) Like dan follow sponser*wajib*
3) Buat satu entry mengenai segmen ni..dan tampal kuat2 banner kat atas dalam entry dan backlink ke entry aku ni.*link entry letak di komen entry ni sahaja*
4) Follow semua peserta yang join*harus*
5) Segmen tamat pada 10/2/2013
6) Tolong share entry korang dekat FB*nanti lagi ramai yang join kan?*

Cara pemilihan pemenang ade 2 kategori:
1) Random*siapa yang ikut syarat diatas sahaja*
2) Letak banner segmen ni di sidebar dan bloglistkan blog aku*akan diletak dalam hadiah yang lebih special*
#blog yang cepat loading dan kemas pom akan dikire

Nota kaki sHiLaziZi: kalau menang memang bestlah.. Hadiah semua pun superb tu!

Post a Comment