Column

Tuesday, January 1, 2013

2012 Tinggal Kenangan, 2013 Memori Bakal Tercipta

Wah, tajuk macam headline akhbar tabloid Malaysia...hahaha... Okaylah, since kita dah masuk tahun baru 2013 ni, Shila nak buka buku baru dan tutup buku lama..means buku 2012 hanya jadi reference bila perlu je la bukannya terus simpan sampai berhabuk. Kalau kita tak singkap kisah silam, nanti kita tak belajar dari kesilapan pulak kan...

Shila ada impian yang agak besar tahun ni dan kalau boleh mesti direalisasikan. WAJIB! *ingatan untuk diri sendiri ni... Korang pun mesti ada impian kan.. Share la kat sini. Mesti impian korang gempak-gempak kan. Nak tahu impian Shila apa? Nak jadi usahawan berjaya *angan-angan sejak kecik ni*, debt-free & be a Mrs...
EH, dah 11:49 pm! Time for bed. esok kita sambung citer lain k.

Selamat malam dan Shila doakan agar impian kita semua jadi kenyataan by the end of this year...insyaAllah. 

Nota kaki sHiLaziZi: Nampak tak entry tahun baru yang dah mula berubah karakter? Dulu 'aku', sekarang 'Shila' Change for good :)

Sent from Samsung Mobile
Post a Comment