Column

Wednesday, January 30, 2013

Melabur Untuk Kesihatan...Berbaloi-baloi

Sebenarnya Shila dah tau pasal benda ni dah lama. More than 5 years ago.  Tapi buat tak tau je.  Kengkonon tak perlulah kan.  Ye lah, Shila ni slim je orangnya.  Buat apa nak pakai ni semua kan.

Ha, sekali Allah bagi ujian besar kat makcik ni, ACCIDENT! Bukan sekali tau tapi 2 kali dan kedua-duanya agak tragis.  First time, accident masuk gaung.  Second time, kereta melekat kat pokok dan dok terus dalam lane motosikal.  Ha, kan! Action lagi kau!

Untuk pengetahuan semua, akibat kemalangan tu, Shila alami sakit tulang belakang yang tiada berkesudahan.  Dari hujung ke pangkal.  Sometimes, memang pedih sangat akibat duduk terlampau lama.  Mak kerja jaga bos dek non, haruslah dok berlama-lama kat ateh kerusi tu.  Kalau korang nak tau lagi, bila setiap kali susah nak buang air besar, memang tulang akan sangat2 effect.  

 
Sakitnya, subhanallah! Rasa nak guling-guling.. tapi kat ofis kan, bukan boleh nak rehat kan.  Penat bila setiap tahun, asal sakit je kena telan ubat, sakit je telan ubat.  Huhu...tak tahan dik ooi... Especially part yang paling dekat dengan tulang pinggul tu... 


Ubat hospital ni asalnya bahan kimia yang dicampur-campur, so, bila terlampau bergantung kat ubat, akan jadi ketagih dan boleh mengakibatkan sakit organ-organ dalam badan.

Hasil dari kesedaran tu la, Shila cari inisiatif lain.  Bertahun-tahun dah cari, akhirnya Shila bertemu semula dengan benda ni.  Nak tau apa dia?

-

-

-

-

-

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET!!!



Sebab nak cari penawar kan, cuba jugaklah walaupun harganya..ermmm agak mahal jugak.  Harap-harap hasilnya berbaloi la kan dengan pelaburan yang dibuat.

Reminder: I bukan nak slim hokay, just untuk kurangkan sakit belakang ni je.. Tak semestinya pakai korset hanya untuk kurus.  I dah memang already slim-melim  =)

Selepas pakai 3 hari berturut-turut selama 8 jam, korang tau apa jadi?

Sakit belakang dah kurang dan hampir tak terasa walaupun Shila duduk lelama.  WOW!! Patutlah ramai orang pakai.  Shila ni jenis kalau tak cuba sendiri, Shila takkan percaya.  Sekali dah try, memang menakjubkan!  

Selepas pakai 5 hari berturut-turut pulak, keputihan dah tak ada! Keputihan ni datang bila Shila stress (means hormon tak stabil la tu..)  Bila langsung tak ada ni macam pelik pulak rasa.  So, lepas ni dah boleh jimat duit sebab tak payah nak beli pantiliner lagi =) Yes!! 

2 malam lepas (kira-kira lepas 10 hari guna PB),  Shila try pulak untuk kurangkan rasa migrain (baca kat blog kawan-kawan), alhamdulillah berkesan.

Nampak tak? Dari nak cari penawar 1 penyakit, terus dapat penawar untuk 4 penyakit sekaligus!! Shila rasa sangat berbaloi-baloi bila beli PB ni.  

Alhamdulillah pelaburan yang tak sia-sia.

Kalau you all nak result macam Shila ni, 
boleh contact/sms/whatapps Shila di 012-9144154. 

Shila sedia membantu =)
Perkara yang baik, kita share sesama...



Nota kaki sHiLaziZi: Dah cuba macam-macam jenis korset sebelum ni dengan tujuan kurangkan perut yang membuncit..hehe...tapi takde kesan untuk sakit tulang pun...huhu...only for beauty (perut still maju ke depan seperti biasa..hahaha....) but this one..MIRACLE!! Sangat tak sangka!
Post a Comment