Column

Thursday, January 3, 2013

Rebat Smart Phone, Mesti Rebut!



Pagi ni Shila dengar kat radio yang rebat untuk smart phone Pakej Komunikasi Belia masih maintain RM 200 tapi yang bestnya, jenis telefon yang boleh dapat rebat ni dah direvise dari smartphone bawah RM 500 kepada TIADA HAD! Yaahoooo....Baru boleh rebut-rebut nak beli. *Ecewah, macamlah kalau diorang tak ubah had, kita takmo beli kan... Orang Malaysia ni asal murah, asal percuma, mesti gegila nak berebut..termasuk Shila jugak..hehe...


 Ni telefon yang bawah harga RM 500 tu



Sekarang dah boleh buat pilihan antara yang kat atas ni...huhu...

Tapi kengkawan, jangan lupa kena register dulu kat sini

Jom reramai kasi abis kuota 1.5 juta belia tuuuu....


Nota kaki sHiLaziZi: Beli pastu kiv untuk hantaran kahwin...muahaha...boleh gitu?


Post a Comment