Column

Thursday, January 10, 2013

Trafik Naik Hanya Kerana Diet Sihat

Wow!

Trafik tinggi? Eh, ye ke ni? Betul ke? Sampai gosok-gosok mata still macam tak percaya.  Ramainya orang baca blog ni. Macam teruja jap. *Blog tak hebat mana pun...blog picisan je kan.. 

Padahal blog orang lain lagi berpuluh ribu, ratus ribu pageviews, baru 1000++ dan happy bagai nak gila! *ooopss belum gila lagi hokay!

Sampailah saat cik Anna Norule ni bagitahu kat Shila: 

Thank you adik comel yang baru dapat kereta baru semalam!


Ketidakpuasanhati telah menyebabkan Shila sendiri try search by myself guna keyword 'diet sihat' kat google dan......taraaaaaaa!!!



Yang teratas! 
Agak mengagumkan...


Tetiba Shila terfikir, mungkinkah lepas ni Shila boleh menulis lebih banyak lagi pasal diet yang sihat ni?  Hurmmm....what say you??


Nota kaki sHiLaziZi: Gaya hidup (Life style) perlu seimbang antara kesihatan dan kemewahan... Health come first, then wealth will follow =)




Post a Comment