Column

Tuesday, February 5, 2013

Accident Di Hari Ulangtahun Pertunangan

Hari ni mood memang suram sebab pagi tadi Shila accident.  Selepas 3tahun tak accident, hari ni Allah bagi ujian lagi.  Dah la hari ni mengikut kalendar masihi, 1st engagement anniversary. Kali ni memang Shila mengaku accident ni silap Shila sendiri.  Sepatutnya tekan brek, Shila pergi tekan minyak.  Dua kali pulak tu!  Selalunya kalau accident, jarang rasa sedih semacam camni, kali ni pulak.  Sebelum2 ni lagi teruk accidentnya tapi kali ni...hmm...

Sebabnya, ..... (tak boleh reveal kat sini atas sebab-sebab yang sangat privasi)  Adoooiyaiii!!!!  Nampaknya kena kumpul duit sesikit la ni buat repair..Pandai jahanamkan, pandailah repair kan..

Nasib abang lori tu baik.  Dia bagi namecard in case Shila nak buat report kat balai.  Ye la lori dia tak cacat sikit pun.  Bagi Shila sikit je la cuma confirm makan duit jugak!  




Nota kaki sHiLaziZi:  Time driving jangan nak berangan je hokay!! *ingatan untuk diri sendiri jugak ni


Post a Comment