Column

Thursday, February 21, 2013

Chanel Party


Wahhh....curlasssss gitu!!!

Wow! Shila dapat invitation untuk Chanel Party hosted by Hanis Haizi! Memang tersangat excited uolss.. Gila tak excited! Chanel tuuuuu... hahaha... Memula gelabah tang cari baju yang match dengan tema, Hitam Putih. Hmm dah rupa taik cicak je kan.. tapi I tetap suka!!!

Kebetulan Shila baru borong baju aritu, ada pulak colour yang kena dengan tema, so apa lagi kan...yang pastinya baju I tak glam macam guess yang lain. Mekap pun sendiri je. 
Baju mampu milik jerrr katanya! Hehe...

Sebelum I bagi uolss tengok foto-foto yang marvellous, meh I citer sikit pasal party ni.  Actually party ni diadakan untuk umum dan raikan pemenang contest Dear Hanis Haizi.  Pemenang dapat Chanel Handbag yang original ok. Authentic! Nak tau siapa yang menang? 


Selain tu, lucky draw pun ada, best dress of the day pun ada..siap ada 2 kategori lagi..man and lady.  Semua hadiah haruslah barangan CHANEL!  Tapi bukan cop downtown tau! Butik mari!!

Okaylah, korang pun bukan nak baca celoteh I yang berjela ni kan, so now, let's pics do the talk!



Candy buffet
Black, White & Pink!  Very the ladies kan!!



*please ignore part mata tu ye...malas edit..hahaha...


Cantik kan everyone...
Ni baru sikit je



Pantang nampak kamera!
Pantang jumpa port yang rasa-rasa best!
CAMWHORING TIME!!


Nota kaki sHiLaziZi: Peneman setia tak join party, dok luar je lah..Abis event kita pulak  
                                            teman dia makan...


Post a Comment