Column

Sunday, February 24, 2013

SEGMEN : "WHO IS THE LUCKY ONE ? by HANNA & KK "

Contest lagi...yeeehaaa!!  Dah nak dekat due date baru nak join...
Kalau korang rasa nak join, silakanlah...




Syarat-syaratnya memang sangat senang.. Rugi woooo kalau tak join..hehe...

Syarat penyertaan : 

>>> WAJIB  follow blog HANNA dan juga KK . (Done)

>>> Buat entry yang comel lotey yang bertajuk SEGMEN : "WHO IS THE LUCKY ONE ? by HANNA & KK "  (Done)

>>> WAJIB letak Banner hanna yang cantik nie di entry korang . Backlink kan banner nie ke entry ini ;) ** WAJIB** (Done)

>>> Follow semua sponsor .* sesiapa yang tak follow, hana reject terus * kejam 

>>> Tag 2 orang blogger, dan pastikan diorang tahu * sunat * tak tag pun takpe.kalau lebih, ada hadiah. (Done)

>>> Tinggalkan link entry anda di ruang komen di blog hanna . sesiapa dari blog kk, tinggalkan di blog kk okay ;) hanya satu penyertaan di ambil kira . * bukan link blog, tp link entry okay * (Done)

Ramai hokay sponsorer segmen ni...agak lenguh la sebenarnya tangan nak follow one by one tapi demi menyokong rakan2 blogger, den buekkan yo... *some dah follow time join segmen blogger lain... :)

Kanak-kanak comel : 

*tengok tu, orang minta 2 je, Shila tag sampai 5! Hamek ko! Hehe....


Nota kaki sHiLaziZi: Semoga rezeki menyebelahiku..aminn..ya rabbal 'alamin




Post a Comment