Column

Friday, February 22, 2013

Meriahnya Coway B-Day Party

Party lagi! This time event was held by Real Women Real Voices and Coway.

Happening wei party ni. Disebabkan kena ajak another one guest to the event and must be a woman! So my sister la jadi mangsa. Hahaha... Nasib dia nak ikut. She's gorgeous than me hokay!!

Lots of bloggers attend that event.  Memang meriah sangat. Nak tau kenapa? Sebab from the start sampai habis, semuaaaaa game je! Tambah pulak dengan celoteh mc of the day, Rina from 8TV.  Memang best! Dari goodies bagnya meriah sampai sesi fotografi pun still meriah!  Memang tak rugi join.

Tengok la wajah-wajah keriangan kitorang ni ek..


Kena upload pic cecepat kat facebook...one of the game =)
We all yang paling pantas!
*hehe*



(a) Kiss & Kiss: Kitorang kena kiss sticknote tu tau! *beriya benau ghupenya..hehe..
Actually ada game *tak ingat nama game daaa! yang kitorang kena lekatkan sticknote tu pada gambar yang kitorang suka. Time ni memang havoc giler...
(b) Masa kitorang sampai kitorang diberi nama watak dalam filem based on card yang diorang letak kat meja dan nama Shila on that day, Xena, The Warrior Princess =)
(c) Sementara nak tunggu guest lain sampai, kitorang ada la aktiviti sampingan iaitu? MEWARNA!! *back to childhood time!! 
(d) Batang aiskrim yang colourful tu actually kitorang punya markah sepanjang event.  Setiap colour ada markah tertentu..yang bestnya, group Shila & sister dapat  5 batang untuk setiap colour.  Macam sweet je.. *eh??

#Sorry lah, elaboration tak ikut susunan.  Ikut mana dan je.. *Tu lah, sape suruh update lambat ye tak?? Padan muka haku!


Ni part semua orang suka!

Semua pun sedap-sedap belaka.  Row yang kosong tu adalah meatball..Dah terlalu sedap sampai lupa snap gambar sebelum makan..Bila dah habis baru ingat, eh, gambar tak amik lagi!  Air pulak order je la ikut suka. Free flow!


Ni la JUARA hari tu, Cindy Tong & friend
Sorang satu dapat bidet by Coway.



With si comel, Mahira


Some of the guests & organiser dengan mc of the day, Rina 8TV
kak Lily Putih  pun ada sama



Women of the day!!!



Nota kaki sHiLaziZi: I love social events and eating!!! Woohoooo!!! 


Post a Comment