Column

Saturday, July 21, 2012

Summer Clinique Beach Party 2012

It was an awesome Saturday!! Tau tak kenapa? Hah, dah tengok ni? SA bergumbira dengan Gendut. Hehehe.. Ala-ala dating gitu. Kan SA ada citer kat entri yang ni. Hasilnya dapatlah berjimba-jimba tanpa perlu bayar entry fee kat Sunway Lagoon tu =)



Harus tepek gelang dulu sebelum masuk!




Ready for party =)



Pakai sunblock dulu. Best woo..sunblock pun orang pakaikan. Sampai terpejam mata.Hehe...



Mana venue? Surf beach ler...


Bumbung biru ni semua booth aktiviti Clinique Summer Party 2012.  

Antara booth yang ada; booth sunblock, pastu booth 'air brush tattoo'/hairdressing by Cleo & Cosmopolitan, booth 'quick touch up', photo booth, booth Summer Girl Search dan tak lupa jugak booth consultation pasal kulit.



Tengoklah DJ yang kat stage tu. Kemain kuat diorang on muzik.  Betul-betul rasa macam kat kelab je rasanya. *Ha, camne SA tau pasal kelab-kelab ni? Kan kalau kita lalu kat Bukit Bintang depan kelab yang bebanyak tu, mesti dengar muzik yang membingitkan telinga tu.  

SA takmo letak gambar-gambar guest yang lain sebab...boleh mengurangkan pahala puasa =) Semua in 2-piece. Paham dak?  Tak paham? Bebuat paham sudah ler ye. Chill!


Antara staff Clinique yang sporting. Overall memang sporting pun.

Kalau nak citer semua aktiviti dalam entri ni memang tak cukup muka surat le jawabnya... Eh, ada ke tak cukup muka surat?? Hehe.. Kita sambung kat entri lain la ye.. Tu tak citer pasal artis yang buat persembahan, kuiz, aktiviti yang aku join bagai..Banyak lagi wei..

So, stay tune...*macam kat tv pulak =)












Post a Comment