Column

Monday, July 16, 2012

Penat Tapi Best!

Weekend baru ni aku dengan teman sejati a.k.a my bombom Mr. Gendut join 3event. Ada memacam peristiwa jadi sepanjang 3 hari tu. Ingatkan balik dari event, aku nak update buah hati ni tapi kaki terasa lenguh link pulak dengan kemalasan transfer gambo yang baaaaaaaaanyaaaakk dalam kamera & henpong *nampak tak betapa banyaknya gambar untuk 2 hari kat situ..hehe... jadinya tertangguhlah semua entri2 hot dek kerana kemalasan aku...kui.kui.kui...eh bukan malas la tapi penat sangat. Mata pun tak larat bukak.

InsyaAllah aku update hari ni.


Nota sHiLaziZi: Hidup dalam kenangan adalah sangat sesuatu.. *eh, paham ke? Buat2 paham je la ek ;)

Post a Comment