Column

Friday, July 6, 2012

Pizza Hut Red Carpet Party

Seronok kan kalau dapat segalanya dengan percuma.  Makan free. Main game free. Dapat hadiah pulak lagi.  Tu lah yang SA dapat bila dijemput ke Red Carpet Party oleh Pizza Hut. Sangat teruja hokay!!
Memacam ada kat situ macam photo booth, game xbox, wii, ipad games...yang penting menu pizza hut pun hot jugak!!



Sedap kan!!





Rugi tak amik gambo bebanyak kat photobooth ni...


Aku jumpa dengan blogger-blogger lain.  Depa ni hebat-hebat jugak.  Aku je blogger picisan..keke...



Eyriqazz dan wife yang sangat sporting


Bersama Edison Lim (the 19y.o magician), Ella, DJ Terry from Red.fm, Monica

Kak Nadot & friend antara yang hebat time main game.  Tengok baucer yang diorang menang memang...wow!!  Aku dengan Gendut dapat baucer Pizza Hut RM100+RM10 je.. Tu pun dah cukup happy :)  Aku tak teror sangat main game ni tapi Gendut dapat 2nd place time main iPad Racing Car...


Post a Comment