Column

Tuesday, September 15, 2015

Cikunit Jalan-jalan

Selalu bawa Aisyah jenjalan ke shopping mall yang dekat rumah je.  Bila tengok post fb member pasal diapers mamypoko half price, terus ajak Gendut ke 1Utama.  Gendut ok je pulak.  Alhamdulillah.  Dapatlah bawa Cikunitku itu hangout jauh sikit.  Kebiasaannya, dia akan tidur bila sampai mall.  Tapi kali ni agak luar biasa, dia tidur dalam kereta, bila sampai terus buntang matanya.  Excited kot mak babah bawa jenjalan jauh sikit.  Hehe...

Kitorang terus tuju ke tempat kejadian.  Malangnya, diapers yang dicari dah kehabisan stok. :(  Tapi tak apalah, dapat jalan-jalan bawa Aisyah jadilah.   Masuk ke Candylicious.  Kemain suka dia tengok colourful dalam kedai tu.  Babah suruh dia jalan, Boleh pulak dia duduk kat situ.


Belek kasut...nampak cantik je... :p

Moksu excited tengok bantal macaron yang colourful! 

Tengoklah telatah Cikunit ni...semua benda dia nak pegang sendiri.  Gebu pulak topi-topi dan bantalnya.  Rasa macam nak tidur kat situ je. Hahaha....


Apa ni??

Topi waffle ni besarlah!
 Mak dan Moksu bergambar lepas di 'makeover' oleh team Shizen.  Best woo...Datang tak pakai apa, sampai je, ada orang tolong mekapkan.  :)  Memang produk Shizen best la.  Rasa nak beli je.

Candy Diva!

Babah bawa lari anak

Sempat lagi...


Nota kaki sHiLaZiZi: Time ni la baru dapat makan pasta dan kebab Humble Chef yang dah lama nak sejak mengandungkan Cikunit.  Now,  Cikunit dah 9 bulan pun. :)
Post a Comment