Column

Thursday, May 23, 2013

La Senza Body Kiss Blogger Party

First time aku join event yang sangat 'ladies' ni. Memang happening gegiler sebab semua blogger pun sporting termasuk Tammy, The Plus Size Kitten, Sarah dan staf La Senza yang sangat friendly. 

Di awal sesi, kitorang diberi cabaran mencari lollypop.  Eh, apa kaitan lollypop dengan bra?  Ha, siapa yang dapat lollypop paling banyak, dia dikira sebagai pemenang dan pemenang tu boleh amik apa sahaja bra dan panties dalam koleksi Body Kiss dalam masa 30 saat mengikut saiz sendiri. Best kan!  Aku hampir je nak menang tapi tak ada rezeki.  Rezeki lebih berpihak kepada Vlogger, Newrule Farah.  Dapat grab lebih dari 5 pasang bra dan panties.  Wow!  Memang lots of love betullah!! Dari mula asyik gelak je... 

Nak bagitau ni, La Senza dah launch produk baru, Body Kiss Collection.  Nama pun tersangatlah seksi kan. Aww!

Body Kiss Collection ni adalah koleksi musim panas yang menampilkan 7 warna ceria. 




Body Kiss Bra Collection




Warna-warna ceria


 Kitorang diajar cara-cara memilih saiz bra/coli yang betul.  Meh, aku share dengan korang:

1. Gunakan tape pengukur yang ukur baju tu kan, korang ukur saiz under bust.

2. Lepas tu, korang ukur pulak saiz middle bust (area nipples)

3. Lastly, korang check dengan bra fit chart kat bawah ni, korang akan tau saiz bra yang tepat untuk korang.

Senang je kan.



Bra Fit Chart




Korang tau tak, korang boleh dapat diskaun up to 40% dan Prestige VIP akan dapat tambahan 10% Off.  Best kan.. 

Tapi BILA?  25 Mei 2013 lah!!  La Senza Shopping Spree!!!

Jap...jap.... Ada lagi! Kalau korang beli Body Kiss Bra, korang akan dapat panty secara PERCUMA! Ya, percuma tau! 

Ada lagi!  Kalau korang ke  outlet terpilih iaitu: La Senza Pavilion, Suria KLCC, 1 Utama dan Sunway Pyramid, korang boleh dapat gift card bernilai RM300 jugak (tertakluk terma dan syarat) dan pelanggan pertama hingga yang ke-100 akan dapat goodie bag hokay! So, Sabtu ni korang pergilah awal-awal supaya tak terlepas hadiah istimewa tu =)




Kaunter yang seksi =P



What is in the bag?  

La Senza Body Kiss Collection - Leopard Printed Bra!!!  Auummmm!!

 Dapatkan La Senza Body Kiss Collection dari RM149



Hurry up ladies!! 
Ada diskaun sampai 60% tau! Rugi tak beli!


Dengan saiz cup yang tepat dan kualiti bra yang lembut, korang akan rasa sangat selesa walaupun pakai seharian.  Kalau korang nak beli sepasang (bra dan panty) yang sama warna/corak pun boleh.  Lagi seksi tau! Body Kiss is the only bra with a cushioned underwire for an invisibly sexy fit. Ha, kan aku dah bagitau tadi, memang sangat selesa, tambah pulk ada cushioned underwire kan..I dah pakai uols =)




The beauty bloggers



Terima kasih sangat kat Tammy, Beauty Blogger Malaysia dan pihak La Senza Malaysia yang sudi menjemput aku untuk sama-sama memeriahkan party ni.  Next time, boleh invite aku lagi kot...hahaha..




Nota kaki sHiLaziZi:  Aku terasa rendah diri (walaupun tinggi) sebab diorang semua pun cantik-cantik!!  Korang jangan lupa LIKE Facebook La Senza Malaysia.

Post a Comment