Column

Tuesday, May 7, 2013

CHANTIQUE DE MATA : BEAUTY CONTEST

next page untuk ENTRI TERKINI

<STICKY POST> 

Contest lagi! Ni gara-gara kawan-kawan tag aku dalam entri diorang. Sebagai membalas jasa mereka, aku join contest ni dan tag diorang balik... Baru adil kan =)



Korang nak join jugak, klik banner ni ok! =)

Senang je syarat-syaratnya...cuma perlu kreatif sikit katanya...jom check it out!!

Terma dan syarat :
  1. Peserta dikehendaki LIKE page Chantique De Mata . (dah)
  2. Terbuka kepada kaum wanita dan warganegara Malaysia sahaja. (ye, sayalah tu!)
  3. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 20 May 2013. (sempat lagi)
  4. Seorang, satu penyertaan sahaja. (okay)
  5. Pemenang akan terbahagi kepada 3 bahagian :
  • Entry yang menarik (ni yang nak kena kreatif ni...adoyaii..)
  • Berdasarkan cabutan undian (semoga ada luck)
  • Referral terbanyak (entahlah)
       6. Pemenang akan diumumkan pada 31 May 2013 dan keputusan adalah muktamad.

Cara-cara penyertaan :


  1. Like page Chantique De Mata di facebook. (dah)
  2. Buat satu entry ringkas tetapi menarik (terpulang kepada kreativiti anda) mengenai contest ini di blog anda. Sertakan banner contest seperti di atas dan backlink kepada blog Aina Rahman. (dah)
  3. Sticky post selama 3 hari. (orait!)
  4. Tag 5 orang (minimum) rakan anda. Semakin ramai yang anda tag, makin tinggi peluang anda untuk menang ketegori "referral terbanyak". ebobSharinaSyielaEmas PutihAinaLepasan SPM (Bereh boh!)
  5. Tinggalkan url entry anda beserta id facebook di ruangan komen pada entry tersebut. (dah)

Hadiah² yang ditawarkan :


  • Pemenang entry menarik :


  1. - 1 set barangan make up bernilai lebih RM 100.
  2. - 1 utas gelang tangan mutiara bernilai lebih RM50
  3. - 1 handmade phone casing bernilai lebih RM50
  4. - 1x sesi make over percuma dari Aina Rahman 


  • Pemenang cabutan undian :
  1. - 1 utas gelang tangan mutiara bernilai lebih RM50
  2. - 1 handmade phone casing bernilai lebih RM50
  • Pemenang referral terbanyak :
    - 1 utas gelang tangan mutiara
    - 1x sesi make over percuma dari Aina Rahman.
  • Hadiah saguhati akan diberikan sekiranya jumlah penyertaan melebihi 100 peserta.

*NILAI HADIAH TIDAK BOLEH DITUKAR DENGAN WANG TUNAI 
------------------------------------------------------------------------------------------

Inilah ENTRI kiter =)



Dalam peti terlihat paku berkarat;
Dibuang tidak, disimpan jangan;
Asal ada contest, mesti ada syarat;
Post banner organiser, mudah-mudahan dapat make over Aina Rahman. =)

Berterbangan indah si rama-rama;
Hinggap sebentar di ranting dahan;
Hadiah bukanlah target utama;
Menyokong sesama blogger itulah tujuan.


Seorang blogger satu penyertaan;
Tag yang lain untuk lebih memeriahkan;
Umpama blog, blogger dan iklan;
Wanita dan cantik tidak dapat dipisahkan.

Lepas satu contest, join satu lagi;
Sebabnya mudah, ikut je syarat yang diberi;
Nak buat entri menarik memang tak reti;
Usaha, doa dan tawakal, moga ada rezeki kali ni.





Post a Comment