Column

Friday, May 17, 2013

Acer & Intel “PLAYsure Redefined” Party


Cuba korang tengok kemeriahan video ni...




Memang gempaklah Ultrabook™. Inspired by Intel ni.  Tau kenapa gempak?? Tengok kat video atas tu... Dah la boleh pakai keyboard, pastu boleh guna touch skrin lagi. Siap boleh lipat-lipat lagi.  Pergi party pun relax je bawa.  Dah boleh ganti AV System yang biasa, yang besar gedabak tu.  Gila gempaklah! Kalau la aku dapat sebiji...hmm... 

'Explore Beyond Limits'

Nak bagitau ni..(kepochi sangat kan...) Aku dan family memang pengguna tegar Acer ni.  Sejak dari aku kecik lagi.  Dari desktop tu sebesar tv 29 inci sampailah saiz laptop yang sekarang.  Semuanya brand Acer.  Sekarang, Acer nak keluarkan produk baru. Acer Aspire P3 Convertible Ultrabook™ macam dalam video tu.  Bukan desktop.  Bukan jugak laptop.  Tapi Ultrabook™. Inspired by Intel.  Bukan calang-calang company tau..Acer kerjasama dengan Intel tu. 



Tau kenapa namanya Ultrabook? Sebab lebih ringan dan mudah dibawa (Ultraportable) ke mana sahaja.  Macam Ultraman tu...boleh terbang ke mana-mana tanpa halangan..ha, camtu lah ultrabook ni..hehe... =)  Lagi fungsi best kat Ultrabook™. Inspired by Intel ni adalah detachable dan touch centric.  Boleh pasang keyboard, boleh jugak kalau nak buka dan ada skrin sesentuh macam android tablet tuuu...Best kan...

Nanti ada party untuk introduce Ultrabook™. Inspired by Intel ni.  Nak join! Nak join!!  I like party sooooooo muchhhh!!! Nak cuba sendiri Ultrabook tu.  Kalau ok, boleh sambar sebiji.  Lepas ni, lagi senang nak bersosial dan berblog. =)


Nota kaki sHiLaziZi:  Ada pihak yang sudi bagi saya review  Ultrabook™. Inspired by Intel ni? Hehe... =)

6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

nice! ^_^ salam jumaat...

shila azizi said...

Farah Waheda Wanid: TQ :) Salam Jumaat juga

Syafiq Muhammad said...

ASSALAMUALAIKUM , DENGAN SUKACITANYA DIMAKLUMKAN DISINI ADA G.A TERBESAR MEI, MEMANG AWESOME . HADIAH TOP REFERRAL SEHINGGA RM150.++ . JOM JOM . ADA BANYAK LAGI HADIAH . ANDA DI TAG #453
LINK TAGGING SILA KLIK SINI
LINK GA SILA KLIK SINI

shila azizi said...

Syafiq Muhammad: Waalaikumussalam. Thanks singgah sini.tq gak sebab tag saya. InsyaAllah nnt sy join ye

aida awie said...

salam kenal,blogwalking kat sini.. nak tanya ni dapat tak invitation acer?

shila azizi said...

Aida Awie: Hai...tq singgah sini.. =) Dapat! Dapat! Awak dapat gak ek? Nanti emel la no utk whatapps/sms/call kat emel kita ek: hijaulaut69@yahoo.com Nanti leh kenal2