Column

Monday, March 18, 2013

Menang RM300 dari Watson's

Yeay!! Menang lagi!  

Actually, aku dah lupa contest apa yang aku join sampai menang ni. Memang tak ingat langsung.  Terus aku refer kat facebook Watson's Malaysia.  Ooo... Christmas Candyland Contest rupanya.  Lama dah kot contest tu, hujung tahun lepas.  Tak sangka pulak boleh menang.  Huhu... Inilah rezeki namanya. 


E-mel untuk pemenang...Lepas kerja terus shoot pergi majlis penyampaian hadiahnya. Nasib jalan tak berapa nak jem.



Simple prize giving ceremony 
Takde pun ucapan panjang meleret..
Just ucapan terima kasih untuk peserta dan terus acara serah hadiah...very simple
Tak buang masa.


Memula ingatkan nilah hamper yang dimaksudkan tu..
*alamak, takkan datang jejauh (jauhlah sangat kan..) dapat 1 beg kecik ni je kan...



Sekali, bukan paper bag tu da....Woven bag yang inilah...
Worth RM300 of Watson's products
Berat wooo bagnya...



Inilah produk Watson's yang RM300 tu..Banyak kan...

Hadiah grand prize, dress by Carven Ong..Memang cantik.

Nota kaki sHiLaziZi: Sesekali menang hadiah macam ni yang buat aku excited nak join contest lagi nih! =)

Post a Comment