Column

Tuesday, March 26, 2013

Lepas Gian di Bukit Broga

WARNING: Entri ni penuh dengan gambar =)

Ha, mesti korang pelik kan dengan tajuk entri ni.. Actually, aku yang nak lepas gian sebab dah lama tak climbing ni.  So, aku ajak la adik yang agak sekepala dengan aku untuk daki sesama. 


Breakfast of the day...cukuplah kan..
Yang penting, coklat! =)



Semakin menghampiri destinasi..yuhuu...


Nice view



Bersantai jap



Gersang sungguh tanahnya



Agak seram gak nak turun sebab tak ada kawasan yang berumput
Semuanya....togel!!



View yang cantik kat belakang nun



Wooitt..


We've made it!!

Bila dah berjaya mendaki ni, so, kitorang pun reward ourselves with coconut shake! Kat mana? Tungguuuuuuuu.... =)


 Nota kaki sHiLaziZi:  Next time boleh datang lagik!








Post a Comment