Column

Monday, March 18, 2013

Gudang & Warehouse Bukan Sama Ke?

Ni first time dapat jemputan eksklusif ke Warehouse. Ni bukan warehouse belakang rumah tu tau, nama butik ni 'Warehouse'.  Aku pakai selipar je wei pergi sana.  Memang sempoi habis.  Tak ada pun nak beriya sangat since aku ni takde pun nak shopping kat kedai-kedai gini. Hehe... Alhamdulillah lah kan ada orang nak invite kita ke event ni. 

Asalnya ajak cousin teman, tetiba dia ada hal pulak.  Terpaksalah seret Gendut akhirnya.  Dia bukan suka sangat bab-bab shopping barang pompuan ni.  Always dia dok luar kedai, I je yang masuk dalam.  Sama la dengan event ni.  Aku dok masuk dalam tengok-tengok baju skirt bagai, dia dok luar je.  Kebetulan ada pameran F1 pulak kat situ, hah, memang sah-sah dia menebeng kat exhibition tu je.  Tak herannya kita ni.

You know what? Bila dah sampai tu, aku tengok ramai je yang pakai selipar!  Comfortable kan..hehe....  Actually, event ni diorang buat sempena memperkenalkan koleksi design Warehouse yang terkini.


Takmo amik gambo kaki sebab pakai selipar! Haha...

For me, pakaian kat Warehouse ni cantik jugak kalau pandai gayakan. Yang bertudung pun boleh pakai cuma agak mahal la bagi aku. Anyone yang suka fashion up to date especially untuk work attire, boleh la datang ke Warehouse ni.  Tak jauh pun, kat Sunway Pyramid je =)


Goodies from Warehouse
~Voucher produk Shu Eumura~
~Anting-anting~

Malangnya, aku tak pakai pun anting-anting ni...semua jenis subang, anting-anting bagai memang aku tak pakai, so, time to give to others =)  

Siapa nak??  Angkat pc/laptop/tablet korang tetinggi...yeehaaa!!


Nota kaki sHiLaziZi:  Pergi event, makan-makan, minum-minum, tengok-tengok apa yang ada, keluar dan balik...bestnya hidup...no need money for it, just for parking only =)


Post a Comment