Column

Tuesday, April 9, 2013

Unboxing Tea Party

Wow! Party lagi? Pantang tau je, mesti nak pergi. Haha... Gila party! Taklah, aku ni kan suka bersosial, kenal orang sana-sini...baru la live my life :)  Ha, ni aku nak citer pasal Unboxing Tea Party anjuran bersama The Butterfly Project dengan Bag Of Love dan Delectable Su.  Actually, aku tau pasal party ni dari blog Kak Lily.  Terus je search up apa yang patut... 

Hey, nak tau kenapa aku nak join contest ni? 

Korang tau tak yang aku ni memang tak leh tengok dan dengar something unique dan cantik? Ada lagi! Dan comel. Cuba korang tengok Bag of Love ni.  (Nama je pun dah macam oh my segalanya penuh dengan kasih sayang...tambah pulak colour pink tu kan..alolo...) Content je dah buat aku macam nak huarghhhhhh, best kan.. Lagi best kalau aku bebetul dapat review produk ni.  ^_^



Nilai barangan ni lebih dari RM100 tau tapi korang boleh dapat hanya dengan serendah RM39.90!
Murah tak? Tak caye? Tengok sendiri kat blog diorang....Aku tak tipulah...

-
-
Bayangkan, aku guna produk Bag of Love (macam kat atas ni)

Lepas tu join... 


Unboxing Tea Party!!!

dan....


 makan cute & special cupcake by Delectable By Su..
Cute kan? Nak tengok lagi? Gi tengok kat facebook diorang :)
Wahhh, nikmatnya...

Lupa pulak, party ni dibuat dalam 2 sesi tau.  Pagi dan petang.  Aku prefer petang sebab lepas lunch kan, boleh la aku makan kek yang super duper comel tu as my tea!!

Kiranya party ni memang seswai sangat dengan haku ni yang......Suka makan! Suka sosial! Suka sembang! Suka cantik! Suka semua yang cute dan sweeeeeetttt....dannnn Suka update blog dengan something yang baruuuuu!! 



Nota kaki sHiLaziZi: Semoga aku terpilih la jadi 1 of the bloggers yang dapat invitation ni..fuhhh!! *tiup dengan penuh harapan ni. chewah!!






















Post a Comment