Column

Thursday, April 18, 2013

Earning Pertama dari Nuffnang

Tadi time aku check akaun Nuffnang, tetiba macam sentap jap.  Eh, betul ke ni? Lama gak aku termenung depan pc ni..Nganga jap.



Almaklumlah, tak pernah dapat sebarang earning sebelum ni kan.  Tetiba pap! Sekali kan..Walaupun baru 50 sen, sekurang-kurangnya ini adalah suatu permulaan yang baik dan pemangkin semangat aku untuk terus berblogging dan aktif update blog. Yeay!!

Anyway, thank you NUFFNANG!! =)



Nota kaki sHiLaziZi: Blog yang pada asalnya hanya sekadar online diari ni sekarang dah jadi side income 
                                    pulak...Alhamdulillah...

3 comments:

Miss Brenito said...

Wah... congratz.. selangkah yg lebih baik tuh.. mula2 mmg la 50sem tp pasni maun 5k tau.. good luck dear.. ai baru jer buat nuffnang 3 hari lepas kut.. ikikiki.. ai tak glemer mmg la takkan dpt kan..

shila azizi said...

Miss Benito: Tq so much. =) Blog kita pun ala-ala je, tak glamour pun...insyaAllah 1 day, awk akan dapat jugak..

Miss Brenito said...

sy da slalu la jengok blog awak dear.. dah lama pon follow awak nih..Thanks co much sudi singgah kat corner ai..