Column

Tuesday, April 16, 2013

Makan-makan ==> Restoran Hajris Utama

Lepas habis kerja, aku lepak dengan kengkawan kat Restoran Hajris Utama, Bandar Sri Permaisuri.  Nak lepak kat area belah dalam, panas membahang! Walaupun ada kipas tapi bagi aku tak cukup kuat. Hahaha...So, kitorang lepaklah kat area luar, tepi jalan tuuu... *kalau ada kereta mengong, confirm meja kitorang dulu kena 'sapu'! Baru je duduk, dah datang 'ane' amik order :)

Tengoklah apa je yang kitorang makan...


Restoran Hajris Utama



Roti Telur - sedap!



Teh Ais - sedap!



Teh tarik kaw! - Sedap!



Nasi Goreng Kampung - Tak sedap!
Tak tau aku nak kata rasa apa...entah apa-apa je rasanya



Telur dadar - biasa je :)



Air sirap - best!



Roti salad - nampak sedap
RHU = Restoran Hajris Utama



Roti salad - Kureng..
Roti sejuk dan isi banyak bawang

Kesimpulannya, kalau nak makan makanan Melayu di kedai mamak, make sure ada tukang masak Melayu.  kalau tak, better pesan makanan mamak je.. Confirm tak sakit hati...huhu...

Anyway, kalau korang nak try makan kat sini, ni tempatnya:


Ha, ni lebih clear lagi!

Restoran Hajris Utama
57, Jalan Permaisuri 9
Bandar Sri Permaisuri 
56000 Kuala Lumpur

Tel: 03-91716786


Nota kaki sHiLaziZi: Minggu ni minggu sibuk, so, ada can nak makan kat luar lagi. 


Post a Comment