Column

Wednesday, April 24, 2013

Segmen Topup 24 Jam by Emas Putih Part #2


Jom join sesama...*klik banner k!




Syarat :

1. Buat entry yang bertajuk Segmen Topup 24 Jam by Emas Putih Part #2 <dah>

2. Letak banner di atas dalam entry dan link kan ke entry ini. <dah>

3.  LIKE gambar uzu kat SINI <-- ini ja syarat. SO kena wajib like taw ! <dah>
komen  kat gambar tu , Jom wechat ! <dah jugak!>
Tak semestinya guna ayat uzu. Boleh guna ayat korang.  Apa2 ja asal kaitkan Wechat. Kalau ada wechat ID pun boleh kongsi ye.

Dah?? Ok tinggalkan link entry korang kat ruangan komen. <sudah!!!!>

Hadiah :

Topup RM5 x 5 topup

Jika melebihi 100+ penyertaan, akan ada hadiah misteri untuk Top Referral

Segmen akan tutup pada jam 11:59 malam/24 April 2013



Nota kaki sHiLaziZi: Segmen ni tutup seminit sebelum menjelang umurku yang baru...Semoga rezeki ada di sini!! =)

9 comments:

M Hakim Faiz said...

Segmen Topup 24 Jam by Emas Putih Part #2

shila azizi said...

M Hakim Faiz: Tq singgah :)

mawar berduri said...

Dari segmen yang sama http://www.mawarberduri4147.my/2013/04/segmen-topup-24-jam-by-emas-putih-part-2.html...
Jom terjah sini pula@tag anda..
http://www.mawarberduri4147.my/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

shila azizi said...

mawar berduri: Tq datang singgah dan tag kita kat contest tu :)

Nurfara Hani said...

blogwalking sini dari segmen yang sama:)
http://nurfara-hani.blogspot.com/2013/04/segmen-topup-24-jam-by-emas-putih-part-2.html

shila azizi said...

Nurfara Hani: tq singgah sini

Miyah Mnasir said...

BW dari segmen sama =)

http://blogcikmiyah.blogspot.com/2013/04/segmen-topup-24-jam-by-emas-putih-part-2.html

shila azizi said...

Miyah MNasir: tq singgah sini =)

zafirah said...

d0ne bw + FOLLOW ;)

jmput j0in segmen sy

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/04/segmen-blogger-pinkish-and-purplish.html