Column

Friday, April 19, 2013

#3 - WEEKLY GA BY SHARINA

Kebetulan! 
Ni GA ke-3 Sha dan aku pulak, ni adalah 3rd contest of the day..hehe...


Ha, besar tak banner?  Hahaha....

Korang nak join sama, klik kat banner hokay! =)

 Syarat 
  • Buat Entry, tajuk dan banner (backlink) stick sekali ya..jangan lupa tinggalkan url entry korang :) <dah>
  • Follow blog sha dan like <dari dedulu lagi dah follow & like>
  • Klik ini*loading sampai habis tau!! (jujur) <dah...hey, miss pretty>
  • Like dan Follow Sponsor [Yat YatiePaly] <pun sudah>

  • Hadiah
    • 2x PMC dari Yat Yatie
    • 2x Topup dari Paly
    Tips Nak Menang
    • Follow the rules
    • Tag kawan2 anda
    • dan Hebahkan 

    Pemilihan Pemenang
    • Random.org

    Tarikh Penting
    • Tarikh Tutup - 23 April 2013
    • Pengumuman pemenang - 24 April 2013
    • GA #4 pada 30 April 2013 - insyallah :)


    Nota kaki sHiLaziZi: Mana tau maybe ni hadiah birthday aku 
                                           kot...kekeke... =)




Post a Comment