Column

Monday, April 15, 2013

Terjumpa Skuad Era Lah...

Aku baru nak jogging kengkononnya...Nak pergilah tukar baju kat toilet kan, sekali nampak kereta-kereta Skuad Era kat situ.  Kebetulan pulak tengah dengar channel Era.fm kan time tu, apa lagi...tangguhkan untuk tukar baju dan terus tuju kat 2 biji Perodua Myvi Hijau ni... :)


Diorang bawa banyak goodies for us =)




Wow, I dapat Blackberry lah!

Tang ni aku ada share kat fb dengan ig.  Ramai ingat aku menang henpon...
huwaaaaa......
-
-
-
-
Only the bag and vouchers only...Nak henpon, belilah sendiri...ahaksss


Ni hasil tangkapan di tepi taman...banyak kan..
Lepas jogging boleh minum Revive tu! Yeay!



Nota kaki sHiLaziZi: Kena selalu jadi busybody macam makcik ni..ha, baru dapat habuannya...Jangan busybody rumahtangga orang dah lah!


Post a Comment