Column

Thursday, November 5, 2015

Segmen Carik Bloglist Blog Encik Kidal

Jom join segmen bloglist lagi.. Kali ni by Blog Encik Kidal pulak.  




Apa yang buatkan SA nak join bloglist ni selain mengeratkan ukhuwah, nama blog tu sendiri dah jadi tarikan.  Kidal.  Yes, kidal sebab SA pun kidal jugak.  Hehe... Cari kaum pulak kan...Jangan marahhh...  SA nak tag adik sweet kita ni Athirah Diyana.

Korang pun join la tau.  Klik je kat banner tu.  Sesambil mengeratkan ukhuwah sesama bloggerkan...  Syaratnya mudah je...

Syarat-Syarat Mudah

1. Follow Blog Encik Kidal dan Letak nama korang kat SINI
2. Buat entry "Segmen Carik Bloglist Blog Encik Kidal"
3. Letak banner atas tu dan link kan ke entry ini
4. Letakkan link entry korang kat kotak komen tuh
5. Tag la paling kurang pun sorang rakan blogger korang tuk sebarkan tentang segmen ni



Post a Comment