Column

Wednesday, November 18, 2015

Coconut Shake Klebang di Pantai Kundur

Hari ke-2 di Melaka....Gendut bawa kitorang ke Pantai Kundur.  Ambil angin laut sekali-sekala memang best.  Almaklumlah dok kat hutan bandar...celik mata tengok bangunan je keliling...back to nature, ajar Aisyah main air laut, main pasir...




Time kitorang sampai tu, tak berapa ramai orang lagi.  Yang ada pun kaum India yang sambut Deepavali.  Sape suruh pergi holiday time Deepavali kan?? Deme yang cuti, SA pulak yang sibuk sama kan... hahaha...




Orang ramai tengok je kami bergambar bertiga.  Maaflah ye, kami ni memang kaki bergambar gila-gila macam ni.  Nampak gayanya, Aisyah bakal mewarisi perangai gila gambar mak dan babahnya.



Bagi Aisyah jejak pasir.  Punyalah takut sampai menangis tapi nampak air laut, kemain suka.  Menggedik ko ye dik.  Memandangkan ke pantai tanpa planning awal dari hotel, so, tak bawa baju lebih untuk bermandi-manda.  Lagipun panas terik.  Bahang wei...  Hitam pulak Aisyah nanti..uwekkkk...hahaha....




Lepas amik angin laut, kami ke Klebang Coconut Shake lepas gian.  Memang setiap kali ke Melaka, gerai ni memang menjadi pilihan utama kami.  Sodappppp....


Notakaki Shilazizi:  Seronok berjalan walaupun bajet ciput...Janji hati happy!
Post a Comment