Column

Monday, November 2, 2015

PETPET Bagi Diapers Free

Balik je rumah mak, mak cakap pampers Aisyah dah sampai.  Aik, bila pulak beli pampers online lagi ni?  Baru je beli hari tu, tak habis pakai pun lagi.  Sekali tengok, diapers by PETPET. Alhamdulillah, bertambah stok pampers Aisyah.  Baru teringat yang SA pernah sign up exclusive program by Petpet kat FB.  Kiranya yang dapat ni is Token of Appreciation by Petpet.  Semenjak dah jadi mak ni, semua program berkenaan baby/anak, memang SA excited join.  Hehe...Perangai mak-mak sangat...



Korang pun boleh join kalau ada baby dari umur 0-36 bulan.  Korang pergi kat FB page Petpet.  Klik 
'Happy Comfort Delights Program'. SA nak mudahkan korang, so, korang klik je link ==> PETPET Happy Comfort Delights 


Program Eksklusif untuk ibu dan anak


FB Page PetPet Malaysia

Nanti akan keluar form untuk korang isi butiran korang dan anak.  Isi je.  Bila dah complete, akan keluar page macam kat bawah ni.


Journey Aisyah membesar
Actually, journey tu sampai 36 bulan (3 tahun), so, korang boleh keep track perkembangan anak korang sampai 3 tahun.  Setiap setahun akan ada special goodies untuk baby korang.



Di ketika umur Aisyah 9 bulan, PetPet bagi Token of Appreciation by mail. Tu yang dapat set diapers travel pack size 'L', drypants 2 keping, sehelai towel muka dan woven bag yang comel.




Now, PetPet tengah buat contest baby tidur.  Nanti nak cuba nasiblah, mana tau ada rezeki Aisyah lagi. Hehe....  Korang pun join sama tau!



Nota kaki sHiLaZiZi: Semoga makin murah rezeki Aisyah lepas ni.  Untung mak dan babah. Hehe...Tumpang rezeki anak namanya ni.  Aisyah tak kisah kan..kan...kan... :)

Post a Comment