Column

Sunday, August 14, 2011

Orang Putih Main

Korang rasa apa yang manusia ni nak cari? 'Orang Putih Main' (in sexual term) or 'Orang Putih Main-main' (just kidding).  Aku rasa yang 1st tu kot.  Tapi ikut hati dalam bulan puasa ni anggap je la dak ni salah taip, lepas tu terus tertekan -enter- boleh?? Logik tak agaknya ek?

Apa pun, ni sedikit warning kat orang yang menggila seks ni (in case dia masih nak baca blog secoit ni)

Woit!! Korang ingat ni blog tentang seks ke ha??  Takde maknanya.  Mak pun tak kawin lagi nok..  Yang korang pergi cari mende kat blog mak memang tak jumpa la dek non.  Kalau nak tau bab makan-makan ke tengok wayang ke nak tau apa yang aku merapukan hari-hari ke ada la...

What the fairy la kan...cari menatang ni...









 Adoyai!! Mesti korang pelikkan sebab aku labelkan entri ni seram?  Sebabnya aku seram dengan orang yang menggila cari menda2 ni kat blog secoit aku ni...haiiyooo....
Post a Comment