Column

Wednesday, January 5, 2011

Masih Sempat Lagi!!!

Selamat tahun baru 2011!! Lama jugak aku tinggalkan blog ni...Dah nak bersawang pun. Tapi belum la berkarat lagi..hurmm...Macam-macam perkara dah berlaku tahun lepas (2010). Yang baik, yang tak baik, yang sedih, yang trauma, yang kedaung pun ada. LOL ;-) 

Sorotan 2010: Tak banyak pun, ada la sikit-sikit..
-   belajar jadi pelakon ekstra
- banyak tengok wayang; antara yang masih ingat: Hantu Kak Limah Balik Rumah, Ngangkung, Aku Masih Dara, Ninja Assasin, Senario(xingat tajuk), Rapunzel 3D dan banyak lagi.
-  pindah rumah baru. Rumah aku beli sendiri..(hoyeehhh!!)
- banyak amik cuti sebab keadaan diri yang selalu je tak sihat..
-  join Makmal Transformasi Pembangunan Belia Negara (6minggu)
-  Yang penting, penghujung tahun 2010 adalah yang terbaek!!! Sebab dapat travel ke Singapore (selepas lebih 15tahun aku tak ke luar negeri).

 The Body Club??? Ai tak masuk dalam pun tau...lalu depan je..
Youth Lab Gang: Uolss memang bezza!!

Azam?? Ramai yang tanya aku pasal azam aku untuk 2011 ni. Boleh tak aku jawab tak ada azam???(Buat muka innocence) Tak adalah sampai tak ada azam langsung. Ada la 1,2 tu. Tapi biar aku ajelah yang tahu. Tak nak story-mory kat korang. Kalau azam aku tercapai, alhamdulillah. Maklumlah, aku ni bukan orang yang sangat-sangat berdisiplin. Jadinya, 1 bonus la kalau dapat apa yang azamkan tu kan...

 Persoalannya??
 Kredit pic: KartunisUbi

                             Doa dan tawakal agar tahun 2011 lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya

Yang paling penting, aku tak nak cemari tahun 2011 dengan perasaan sedih yang terlampau...Rindu dengan kebahagiaan yang berpanjangan...Apa yang aku tahu, aku nak cuba semua benda yang best-best untuk aku jadikan pengalaman hidup dan boleh cerita kat keturunan aku nanti...(ecewah!! berangan tak hingat...kahwin pun belum lagi...LOL)



Post a Comment