Column

Tuesday, January 11, 2011

FASTER Memang best!!!

Memang best!! Itu je yang aku boleh respon tentang filem....


eh, tak! Bukan filem 'Tron' ni...tapi

FASTER ni
 
Gempak habis!  Terima kasih ManggaAd sebab bagi tiket FREE untuk screening filem ni.  Tak rugilah pergi tengok.  Aku pergi tengok dengan Mr. Gendut, abang dan kakak aku.  Seronok sebab semua kepala giler2...


Dapat 2 tiket free ni untuk aku dan Mr. G
Pastu dapat extra 2 tiket lagi untuk kakak dan abang aku 

Sementara nak tunggu time movie tu, kitorang pergi makan dulu kat Signature.  Sebab nak cukupkan masa, jadinya kitorang pun makan share-share je la..Sharing is caring la katakan..ahakzz...

My beloved bro & sis
Me & My Mr. Gendut (ha, demok tak???)
Sekretariat pun best. Sporting.  Ramai betul yang join tengok citer ni...Ye lah kan, hadiah tiket untuk 186 orang..penuh la 1 panggung tu...
Krew ManggaAd yang sporting
Lepas ni, leh join contest lagi...hehe...
Post a Comment