Column

Monday, March 26, 2012

Semua Ni Pasal MAWI!!!!!!

Pelik tak korang baca tajuk aku tu?  Actually, aku buka dashboard blog sebab nak tengok blog yang update untuk hari ni.  Sekali.....nah, kau! Semua blog kat timeline tu cerita pasal musibah yang melanda Mawi & Family.  Takziah sangat kat diorang kan.  Memang tragis bila aku baca lagi bab nenek dia buka pintu lepas diketuk.  Korang ni...ingat tragis tu untuk accident je ke? Bagi aku asal melibatkan sesuatu malapetaka sampai menyebabkan mangsa trauma, tu dipanggil tragis la. 
 
Allah masih melindungi keluarga diorang kan.  Itulah, malang tak berbau.  Kalau nak kena tu, kena jugak. Tak kira la ko tu pengemis ke artis ke driver ke...
 
Semoga family Mawi tabah menghadapinya.
Post a Comment