Column

Friday, March 23, 2012

Makanan Yang Aku TERINGIN Nak Makan Sekarang Ni

Aku teringin sangat nak makan semua yang kat bawah ni saat ini... Tamak kan...kekeke...
Tu pun kalau mampu dan ada orang yang baik hati nak belanja kita >_<
 
McDonalds- bestnya dapat makan set Spicy Chicken McDeluxe dengan sundae coklat...perghh....
 
Tutti Frutti - Froyo yang femes d'amor ni... Nak pulak time ni kat luar cuaca terik kan..memang menyegarkan
 
Baskin Robbin - Aiskrim yang dah lama aku mengidam nak makan.  Memang marvelous!
 
Big Apple - Donut yang dah berbulan-bulan tak makan. Semalam pergi Tesco dapat amik bau je bak kata Allahyarham P.Ramlee.
 
 
Semua makanan yang tak sihat kan..tapi ni la yang aku suka pun...Lama sangat dah wei..tak makan junkfood camni..
 
Cepat..cepat...sape nak belanja kita ni???
 
Post a Comment