Column

Thursday, August 2, 2012

Tatu? Haram tu!!!!

1st impression orang bila tengok orang cacah tatu kat anggota badan, "Ni mesti bukan Islam nih" Tak kiralah kat tangan ke, leher ke, muka ke, kaki sekalipun. Aku pun akan anggap camtu.  Tapi camne pulak kalau aku sendiri yang Islam ni buat tatu kat tangan dengan gaya comel camni?


Oopss..Ni bukan aku ye. =)


In the making...

Masa nak buat ni memang aku seram gak la.  Tengok je pencacah dia, aku dah kecut.  Tapi beranikan je.  Rupanya



Taraaaa....
Comel tak? comel tak?...
Comel kan..



Ha, yang ni tanda mati putus cinta kot... @_@


Aku buat benda alah ni time join event Clinique hari tu.  Tengok amoi-amoi ni buat cantik je. Lagipun, ni bukan yang permanent punya tau.  Gila korang! Nabi tak mengaku umat lak nanti aku ni tau! Untuk pengetahuan korang, ni air-brush tattoo la.  Alah, kalau sental dengan sabun mandi, hilanglah! Tu yang aku berani buat tu. Macam tatu dalam chewing gum dulu-dulu tu.  Yang main tampal je kat tangan tu. Ha, camtu la jugak yang ni. Hehe...


Post a Comment