Column

Wednesday, August 1, 2012

IM4U - 1Malaysia For Youth

SA berpeluang meninjau keadaan masa pelancaran 1Malaysia For Youth (1M4U). SA sebenarnya pergi atas kapasiti petugas event.  Dah bos suruh pergi kan, pergi ajelah.  Memang sepatutnya pergi tengah hari tapi disebabkan kat rumah ada tetamu, takkan nak tinggal gitu je kan. So, lepas guess dah balik, terus SA shoot dengan Mr. Gendut. Nasib baik jalan tak berapa sesak, gerak dari rumah kul 3.30 petang, sampai kul 4 lebih.  Sampai-sampai je terus dapat parking.  Alhamdulillah. Memang crowd betul. 

SA dapat jenjalan separuh tapak pelancaran je. Lagi setengah tak dapat pergi sebab sesak sangat.  Tu pun SA dengan partner dah berpeluh-peluh. Ni je la hasil sepanjang sejam lebih kat sana.


Dapat helmet wei..



Yang putih kat tangan tu helmet 1M4U



Ada drumline guna barang terpakai...




Ada silap mata..ada clown bagi gula-gula dan belon



Ranggi kan akak ni? Tu belakang SA tu motor dia la tu. Huh!!


Tengoklah ramai kan orang kat sini? Macam-macam aktiviti ada.

Bukan tu je aku dapat makanan dan minuman juga dari Skuad Perodua Era. Orang yang paling banyak dapat hadiah =)


Hasil tangkapan di Skuad Perodua Era
2 botol Ribena (1 dah abis di tapak kejadian)
1 foam mandi Shokubutsu Active Guard
2 pek besar Cream Cracker Hwa Tai

Memandangkan aku takde paper bag untuk masukkan hasil tangkapan ni, terpaksalah balik awal.  Gila kau! Aku kena kepit semuanya sendiri.  Gendut sibuk dengan aktiviti camwhoring dia..



Post a Comment