Column

Thursday, August 2, 2012

Macam zoo bebetul je weh

Feeling jenjalan kat zoo je aku ni.. Dah la masuk free, kalau pergi zoo mesti kena bayar RM20.  Memacam binatang gak ada kat sini, cuma aku tak sempat nak jenguk semua haiwan  tu sebab kaki dah lenguh berjalan. Tengok sesikit je dah la kan. Nak tengok pepuas pun, next time je la datang lagi. Enjoy dengan piccas ni semua kay!





Exit? Eh, baru sampai je kot...



Wajah-wajah sayangkan fauna..eceehhh



Banyakkan binatang kat sini?



Tengoklah botak kat sebelah tu..huhu...



Korang tau tak ni sebenarnya kat mana?

Jeng...jeng...jeng...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Sunway Lagoon!!! =)




Post a Comment