Column

Wednesday, August 6, 2014

I Am Back!

Dah puas baca blog orang, blogwalking sana-sini, baru ada mood nak menaip kat blog sendiri selepas lebih setahun aku tinggalkan blog ni tanpa sebarang update.  Dari status single sampailah dah berkahwin and tak lama lagi dah nak jadi mak budak baru mood menaip tu mari.  Aduhhh! Korang jangan jadi macam aku ek. Menaip hanya bila ada mood. Huhu...

Nanti aku try up sesatu post, based on apa yang masih terlekat kat kepala aku ni.  Banyak kot citer yang aku boleh share kat sini. Apa yang buat aku terharu adalah bila aku tak post apa-apa kat sini pun, still ada yang baca post lepas-lepas dan komen. Terima kasih bebanyak tau.  Tapi ada gak yang annoying! Ada ke patut, sepanjang ke'hilang'an aku kat dunia blog ni, blog aku diceroboh iklan-iklan mengong.  Sampaikan kengkadang 2-3 post sehari pasal iklan-iklan tu kat blog aku.  Ada yang cerdik pandai tu, tau tu spam tapi yang tak berapa nak cerdik tu kata aku buat bisnes jual viagra! Vongoks! 

Setiap kali buka blog, mesti kena delete semua post tu dulu.  Dah jadi satu kerja pulak aku kena tukar password untuk elakkan spammers ni sume.  Tension pulak jadinya.

Hopefully, lepas ni takde dah la benda camni jadi. Hmm....



Nota kaki sHiLaziZi: Kalau tak nak kena spam, jangan tinggal blog bertahun...hahaha..ingatan untuk diri sendiri :D
Post a Comment