Column

Saturday, November 3, 2012

I'm Back!!!

Tetiba tangan ter'rajin' pulak on lappy petang ni.. Teringat banyak benda yang belum di'blog'kan lagi.  Terlalu banyak...Maklumlah lebih 2 bulan kot tak aktif kan..Bukan takmo aktif tapi kemalasan yang beraja dalam diri.  Malas on lappy, malas update tapi rajin hangout, camwhore, dating...tu semua rajinlah! So sepanjang tempoh tu, yang rajin cuma ber'tweet' dan berstatus di fb je =)

Now, I'm back...semoga pulang ke pangkal jalan...ecewah!! Macam orang tersesat je bunyinya kan..K la...Chow!

p/s: Ready for some of my cerita basi yang dok perap dalam draft sekian lama...and latest news!!!
Post a Comment