Column

Tuesday, July 5, 2011

Filem: Sekali Lagi...Aku ada la dalam filem tu...

Korang dah baca ke belum entri http://shilazizi.blogspot.com/2010/10/dunia-baru.html ? Ini citer sekuel nya...Ha, kau! Bukan filem je ada sekuel tau, citer aku pun ada episod-episodnya. Hrmm..

 

Memalu kucen la plak kan...hehe...Bukan selalu muka aku nak interframe kat dalam wayang.  Lagi-lagi filem yang ada bintang paling popular 2010.  Sape lagi kalau tak abang Shaheizy Sam dengan heroin dia, Lisa Surihani tu.  Walaupun aku cuma extra je tapi tetap vogue u!!  Muka nampak clear giler.  Aku sebeno nya 1st time tengok wayang kat GSC Midvalley.  Selalu tengok kat TGV KLCC dengan The Mines je.

 

Disebabkan keluasan dan kelebaran seat yang ada, aku sampai boleh bersila dok atas kerusi tu.  Tambah pulak memang sejuk giler babas ar... Filem tu memang best ar.  Aku boleh termenangis pulak.  Mr. G siap ejek aku.  Agak kuang ajo la tu kan. Tapi takpe asalkan dia nak gak belanja aku tengok wayang kan.  Lagipun ni last filem yang aku tengok dengan dia kot untuk tahun ni.  Skang kena berdisiplin dalam soal kewangan.  Hehe...Korang mesti faham kan. Tak faham pun, buat-buat je la faham ek. 

 

Time shooting pun aku boleh menangis tengok Sam berlakon.  Memang real dowh.  Tapi yang paling best, bab Mia Sara tu.  Memang cute abis!! Cayalah Mia! Aku ni memang insan yang sangat suka mencuba sesuatu yang baru.  Dah dapat try, baru lega.  Bukan aku nak berlakon terus-terusan pun.  Nak rasa pengalaman je.  Tambah pulak nak tengok camne muka aku dalam layar perak.  Dah dapat tengok, cukuplah.  Ini memang suatu pengalaman yang berharga untuk aku.

 

Thanks to Mr. G sebab belanja gue tengok wayang ek.  Next year boleh selalu belanja tengok wayang lagi kan.